torsdag 31. desember 2009

GODT NYTT ÅR !!


Her sitter jeg så - med det siste innlegg i mitt første blogge år... Mange innlegg og fler sy-timer og mange fler timer med husbygging, innredding og ikke minst jobb.
Og allt imens har 2000 - årene rendt ut og vi skal igang med en ny dekade. Hov, det er det jo ingenting galt i - jeg bare gleder meg :o)

Jeg vil ønsker alle dere blogg-byggere og blogg-lesere et riktig godt nytt år 2010 !!!

onsdag 30. desember 2009

Nest siste BOM

Enda en BOM presentasjon. For en del år siden sydde jeg jo toppen til snømann prosjektet. Jeg var med een gang ute etter en ny BOM og fikk forlovet meg med "Love is a work of heart". Dette er needleturn, som er krevende og tar tid - kanskje ikke helt meg????
Fargene i originalteppet som er vist her representerer ikke helt teppet som skal bli - rammen er mer blå og beige og da blir teppet mye roligere. Men hvem vet, akkurat det kan jo endre seg flere ganger....

Jeg har ihvertfall bare startet på første blogg og så ligger resten klar i en skuff. Er det holdbarhetsdato på BOMer ?





En god syveninne utfordret meg da hun hørte om alle BOMerne. En ferdig til sommer, sagde hun - og ja! Det skal jeg klare :o)

tirsdag 15. desember 2009

Juletur ...





Tirsdag kveld var det Quiltegjengens juleavsluttning. Turen skulle denne gang gå til Kathrines Quiltestue i Oslo. Det er bare super mye fint hos Kathrine. Mange fantastiske stoffer, utrolig mange fine tepper, løpere og vegg kunst som inspirerer massevis. Her i julen er det også mange koselige pyntegjenstande, som frister mellem alle stoffene.





Vi ble godt bevertet, og hadde noen koselige timer hos Kathrine. Tre av oss fikk med hjem biter fra en helt ny stoffserie, som er helt fantastisk. Den kommer du til å kunne lese mer om her på bloggen senere :o)

NB! Ovenstående er et MEGET koselig bilde som viser katter og hunder - litt applikasjon og stitcheri og meget fine farger. Det er en ny BOM hos Kathrine. Gjett om jeg er fristet...



Kjempekoselig tur, fint selskap, flott inspirasjon og i tillegg julestemning fra pyntede butikker i Oslo. Neste møte blir i slutten av januar, og da skal vi ha klar neste runde på Round Robin ....


torsdag 10. desember 2009

5. BOM ------ huh



Okay, jeg ser atpåtil selv at jeg har nok å gjøre i 2010.
Den 5. BOM er ottebladsrosen fra Lappemakeriet, i fargevariant GUTTABOYS. Jeg har sydd et teppe i dette mønster, er igang med et til - med mindre stjerner - og har ikke engang begyndt på dette...... MEN det er såååå fint, og med masse gutter i huset var det ingen vei utenom !!!
Og ikke nokk med det. 2010 ambisjonene kommer til å fortsette for det er fler BOMer endnu i skapet - gisp!
Posted by Picasa

onsdag 9. desember 2009

Og her kommer den fjerde ...

Som er en mystery quilt fra USA. Dette bilde har jeg hapset et eller annet sted fra, jeg husker desverre ikke hvor og håper at den som har sydd det syns det er okay. Det er ihvertfall et praktfullt teppe med fantastiske farger. Det var min nabo som lokket meg på denne BOMen og uansett hvor fin den er så har jeg ikke engang fått startet på den enda.....

Posted by Picasa

tirsdag 8. desember 2009

Den tredje BOM


Den 3. BOM som ligger klar til å brukes er AnnaKa's eventyrteppe. Jeg har kjøpt BOMen med de originale stoffer, men jeg vet ikke om jeg er helt begejstret for fargesammensetningen... Jeg har en gammel stoffserie med pasteller liggende på lur, som sansynligvis blir brukt i stedet. Vi får se. Jeg har foreløpig stitchet de første 5 motiver, så det er jo lang tid igjen til valget skal tas.

Idag kom 3. pakke til Primitive Garden, så jeg må vel snart igang med den...

torsdag 3. desember 2009

Mere uferdig BOM

Som sagt må 2010 bli et BOM år. Her er et bilde av en annen BOM (som ble startet i 2000/2001) og som bare mangler noe quilting og en lukkekant.....
Der kommer fler BOM bilder etterhvert - jeg er ihvertfall igang med 5 !