søndag 28. februar 2010

Finish February - OPAM 2

My sister with her new tablemats. She bought the middle fabric early autumn and asked me to quilt them. Other projects has come before, but now was the time. She has been here for a weeks holiday and leaves back to Denmark later today. Last stich in the binding was done this morning !!!

onsdag 24. februar 2010

Jeg bare måtte...


... ta et bilde av de nye trusser til sønnen min. Barneundertøy har utviklet seg mye siden jeg var barn, og tenk så fine farger og mønstre som det går an å kjøpe til gutter. Disse har han selv vært med å velge, og de kuleste er de med blomster, mener han !!

søndag 21. februar 2010

Round Robin

Her kommer den så, Round Robin, med alle omgangene på. Tenk så morsom den har blitt. Jeg har bare sydd midtblokken selv og så har først L1 sydd første runde, K1 neste runde, K2 tredje runde og endelig L2 sydd fjerde og bredeste runde. Nå er duken 150 cm x 150 cm og skal quiltes og sys lukkekant på innen sommeren....
Jeg skal legge ut bilde etterhvert som det skrider frem :o)

lørdag 20. februar 2010

Round Robin igjen - siste runde


Det har vært mye jobb denne uken, og bare litt tid på syrommet. MEN onsdag kveld var det møte i Quiltegjengen. Vi fikk deilig mat, og så ble spenningen fra siste runde av Round Robin utløst. Dere skal få et bilde av hele duken om ikke så lenge, men her er en smakebit, hvor dere kan se midten og litt av alle runderne..... Jeg er superfornøyd med resultatet og det har vært kjempegøy! Nå er det lørdag - og det står innkjøp og maling på programmet, dernest håper jeg det kan bli en time eller to til sying :o)

søndag 14. februar 2010

Masser av kaffe

Jeg har haft besøk av min hyggelige veninde idag. Vi har sydd "kaffekvernen" av AnnaKa - skravlet, spist fastelavnsboller og kost oss. Nederst er det venindens flotte utgave og øverst er det en utgave til min søster som selv har valgt mellomstoffet - ikke så enkelt å fotografere, men det blir veldig tøft i virkeligheten.....
Og til min søster Hanne: Jeg kan ikke love at de er ferdige når du kommer om en uge, men jeg kan love at de er fine. Hvis du ikke skulle synes det, er jeg helt sikker på at de kan finde seg godt til rette her hos meg :o)

søndag 7. februar 2010

Hemmelig sying


Jeg har sydd litt i helgen, men ikke så mye. Det var dels en pute gave og dels siste del av Lills round robin. Den skal være ferdig om 1,5 uke, og jeg kan naturligvis ikke vise den på bloggen.
Igår var jeg sjåfør for gutten det meste av dagen, og i tillegg bryggede jeg på en god gammeldags hovedpine (helt sikkert for mye jobb siste uke ...).
Istedet for å se på nye møbler ble det derfor en rask tur innom Lille Stasjon på hjemveien fra Lekeland hvor det var bursdag for noen av 9-åringens klassekammerater.
Det var ikke noe dårlig besøk. Selv om det hadde vært salg både fredag og lørdag frem til jeg kom kl 13.45, var det MANGE godbiter igjen. Jeg fløy derfor rundt i 15 min og samlede biter inn med armer og bein. Det meste av det på bildet fikk jeg for 500 NOK - det er ikke dårlig!!
Det ligger et par godbiter i forkant som hadde landet i postkassen sammen med det grønne stoffet. Det grønne måtte jeg bestille på nett fordi det passer til en av mine mange BOMer og da det var mer plass i konvolutten ble de gråblå stoffer med på reisen ;o)