torsdag 29. april 2010

BOM på gang....


For lenge siden var 2010 et helt langt år. Da lovede jeg at 2010 skulle bli et BOM år. Jeg tok da mot en utfordring fra en veninne om å klare å bli ferdig med minst 1 BOM før sommeren. Og hva er så status??????
Jo, jeg har ikke rørt ved snømennnene, som jeg skulle bli ferdig med, så jeg må vist igang i helgen. MEN jeg fik startet på en annen av mine mange BOMer og det er faktisk veldig morsomt. Jeg har sydd de første 5 av 12 blokker, og de har blitt så fine syns jeg. Jeg har klippet bakgrunnstoffet til resten og snart er de sikkert ferdig. (MEN det er jo selvfølgelig langt fra 12 blokke til ferdig quilt - he, he).
Ble faktisk fristet til å melde meg på en ny BOM - men beklageligvis og heldigvis var den fulltegnet, så da sitter jeg fortsatt igjen med min 7 BOMer.

mandag 26. april 2010

Enda en blokk er ferdigsydd



Prosjektet med Jelly Roll Quilt Along går fremover. Idag kommer det en ny blokk og jeg gleder meg. Dette er faktisk ganske morsomt !!

torsdag 22. april 2010

Ferdig !


Crazyteppet mitt er ferdig. Det kom til å hette "Vinnerlykke" fordi det startet med at jeg vant 500 kroner på et skrabelodd. Jeg omsatte straks pengene i stoffer på Lille stasjon - og deretter ble teppet til. Jeg har som sagt funnet mønster hos Kim Schaeffer - se nedenfor...

mandag 19. april 2010

Jeg blir så glad...


Jeg har en del quiltebøker. Det er herlig inspirasjon, og jeg ser i de ofte. Når jeg syr noe fra de gir det en deilig tilfredsstillelse, selv om det bare er et fåtall jeg faktisk har sydd modeller fra.....
Men bøkene til Kim Schaeffer har jeg benyttet flittigt. Jeg så den første bok siste år (flower festival), kjøpte den straks og sydde fra den. Dernest kjøpte jeg denne boken og "det skøre og glade" prosjekt jeg holder på med nå er etter model i denne bok. Dere kan se den på bokens omslag, men da i noen helt andre farger. Det er gøy å se hvordan et teppe blir forandret med annet stoffvalg. Mangler bare et par meter med lukkekant, så er jeg ferdig.
Ellers har jeg sydd noen blokke fra noen av mine BOMer i helgen. Bilder kommer senere :O)

fredag 16. april 2010

Quiltet ...

Det har vært litt stille fra meg. Jeg har hatt det travelt, fått sydd litt og reist med jobben. Jeg var i Frankrike hos en leverandør som har forbedret seg mye... da er det herlig å jobbe. I tillegg ble det en skikkelig gourmet tur, med veldig god mat. Jeg smakte snegle for første gang i mitt liv, og det var faktisk allright!
Her kommer et glimt mer av mitt glade sommer-i-hagen teppe. Jeg fikk quiltet teppet mitt hos Merethe med mønsteret POP CORN .... Holder på med lukkekant. Her ser dere mønsteret på teppet - tror det kommer mye bedre frem når dere ser helheten. Den kommer om noen dager.

torsdag 8. april 2010

En award


Jeg har fått en award fra Grethe - tusinn takk, det er veldig hyggelig.

Jeg har hentet mitt teppe fra quilting idag - skal ta bilde å legge ut imorgen. Håper det blir kant på det i helgen...
Posted by Picasa

mandag 5. april 2010

Runden!


Jeg har netop sendt et teppe avsted til quilting hos Merete..... Det er vildt - og her ser dere et lite glimt av det som ser helt galt ut, men som jeg tror blir allright..... Dere skal få se teppet når jeg har det ferdig quiltet tilbake :O) Der skal dere også få forklaring på den rare overskriften som er på dette innlegget.
Med håpet om at dere har hatt en deilig og avslappende påske - så ses vi snart igjen.

lørdag 3. april 2010

Jeg har fått en pokal !!


Det er en hyggelig award som kommer fra Tone. Med den følger en forventning om:

* Kopiere awarden til bloggen
* Linke til den man har fått den av
* Fortelle 7 interesante ting om seg selv
* Sende den 6. videre til 7 andre bloggere

Her kommer så 7 interesante fakta om meg:

1. Jeg har noen kilo for mye, men 10 av dem har blitt borte siden november
2. Jeg elsker å sy
3. Jeg er glad i mann og barn
4. Jeg forsøker å lære min hund å gå i sik sak baklens
5. Jeg har netop overgått min egen forventning til hva jeg kan finne på å sy
6. Jeg slapper allerbest av når jeg leser en god bok
7. Jeg er uforbedrelig tidsoptimist

Det er så mange inspirerende blogger. Jeg har valgt å videresende til følgende hyggelige damer:

Grethe
Hanne
Hanne
Siv Hege

Lappedamen

Lappeklip

Bodil