onsdag 20. april 2011

Første del på min nye australske BOM - In my garden !

Første ting først. For en uke siden var det Lierquilten. Der var AnneQuilten med sin butik og et minikurs. Vi sydde bokse av japansk bretteteknikk. Jeg har sydd sådanne lapper før, men aldri satt de sammen på denne måten. Det var moro. Jeg valgte naturligvis en lilla material pakke - og da jeg var ute med cameraet skjønte jeg litt om hvorfor jeg er så glad i lilla - syrin, krokus og blåveis og blåklokker er noen av mine yndlingsblomster, og de er jo ikke blå, men LILLA!!!!!

Uansett, idag har jeg kost meg - og sydd masse! Jeg er ferdig med første del av "In my garden" som er en ny autralsk BOM. Vi er tre som syr den simultant, det er kos, det. Jeg vurderte needleturn applikasjon, men det er litt raskere med knapphulssting, og med de mange prosjekter som ligger og venter valgte jeg raskeste vei til målet :O)
Jeg er kjempefornøyd og gleder meg til å gå løs på del to og tre. Det er ni deler og for ikke å bli sittende med enda en UFO BOM vil jeg prioritere dette prosjekt frem for en del andre.
Det er farger og stoffer jeg nok aldri hadde valgt selv, men de blir en fin helhet og dette er bare KOS!
God påske til dere alle sammen :O)

PS ! Jeg ser at måleren har rundet 40000 besøkene - det er helt vilt!
Jeg har lyst på en give away - så det kommer snart :O) 

mandag 18. april 2011

Må bare teste .....


Jeg forstår ikke helt hva som går galt, men når jeg lægger bilder inn som før forsvinder de i løpet av noen timer....
Jeg må derfor teste med å legge ut dette innlegget.
Det er min farmors gamle klokkestreng som har fått nytt liv ved å bli hentet opp fra kjelleren, vasket og beslagene pusset. Den passer kjempefint ved siden av det gamle uret og noen rammer med brunt treverk.....
Gamle ting kan være utrolig fine. Disse korssting med moulinegarn er sikkert sydd for 50 år siden, og de er miniaturesmå. Koselig å kunne henge opp en sådan.

søndag 17. april 2011

Også jeg .....

Var på en vidunderlig inspirasjonskveld via Kathrines Quiltestue. Sue Daley kjente jeg fra nettet, idet jeg i vinter så en stand på en blogg med hendes verker. Jeg ledte ganske mye og fant hende via en annen blogger - og hadde veldig lyst på å sy et teppe etter hendes design.
Jeg endte med å kjøpe et annet australsk mønster (BOM BOM BOM....) som jeg er igang med. Men har ikke helt fått ut av hodet dette teppe.

Derfor kom mønsteret til teppet med hjem. Jeg kjøpte også bok, stasj og stoffer og da er jo lykken gjort :O)
Snart er jeg ferdig med del 1 til bommen og da skal dere få se den på bloggen. Del to ligger klar for skjæring og jeg frykter/gleder meg til å få del 3 i postkassen .



En deilig tid er det nå - sol, regn og fuglekvitter samt FRIDAGER!
Jeg er på syrommet, og det kommer jeg til å være de neste par dager, kanskje avbrutt av en kort tur på biblioteket og litt matlaging :O)

torsdag 7. april 2011

Kaffe !!!!!!

Jeg har kjøpt meg en kaffemaskin - en sådan som lager vidunderlig kaffe fra hele bønner og rett i koppen. Den kan også lage melkeskum og tevann og flere andre ting. Den kan rett og slett anbefales :o)