tirsdag 29. november 2011

Post ....

Post  -  a word with many possibilities .... So this blogpost is about a postcard and something I recieved from the postman in the postbox .......


I made Christmascards with some nice people yesterday - one was more a birthdaycard, which will be sent today. I was really cosy and i think the recipient will appreciate to receive the personal card :O)


And then, se what the post brought me - a book I have been looking forward to recieve. And it is wonderfull. Lots of stuff I really want to create - a real inspirator!

torsdag 17. november 2011

Sue Daleys tepper ....

Lige siden jeg så Sue Daleys tepper første gang har jeg syntes at hun har en deilig forfriskende stil. For lenge siden kjøpte jeg malsettet til å sy teppet om Faith og Hope - men jeg kom ikke helt igang.....
Men så fikk jeg litt starthjelp og i løpet av et par kvelder hadde jeg pludselig sydd midrunden til teppet. Det gikk kjempefort og var gøy. Nå sliter jeg litt med å finne det riktige bakgrunnsstoff - og så skal jeg videre med resten av delene.

Dette er det jeg kalder et lureprosjekt. Et prosjekt som ikke var med i planen, men som bare pludselig måtte få prioritet over de andre :O)

PS Har netop hentet mitt vann teppe fra quilting - åhh så nydelig !

søndag 6. november 2011

Min søsters quilt ...

Jeg har været en tur i Danmark - og min store overraskelse i sommer var at min søster er begyndt at quilte. Her er et billede af en quilt hun har syet til vores mor - som er meget glad for ugler :O)


Dette er kunst - hendes eget design - og hver lille ugle er forskellig i stoffer og øjne (de kikker forskellige steder hen) - en super første quilt !!!!

onsdag 2. november 2011

Happy Halloween !



Four kids just left with scarry masks .........