lørdag 9. februar 2013

To finish'er og en start

Så er der sket litt på syrommet...... For snart et år siden var jeg med to gode syveninner i Tønsberg på kurs med Gail Pan fra Australien. Der startet vi på denne koselige quilten med needleturn applikering. Originalen er i blå og grønne toner, men jeg hadde ikke lyst til å kopiere originalen helt. Jeg fant farger som jeg er veldig glad i og så endret jeg litt på blomstene. Den midterste borden kunne jeg ikke helt få til, alle blokkene skulle være med samme farge og jeg ikke bestemme mig for farger. Så da blev det Ole Brumm, ja takk, begge deler (eller her, alle farger). Jeg synes det ble ganske godt.....

Den kjære sønnen har joggesko med på skolen hver dag. Jeg syns det var litt ille å gå med skoene i hånden i all slags vær, så jeg sydde et lille nett av et par gamle olabukser.

 
Jeg skulle have lagt et billede til av noen blokke jeg har sydd til et fellesprosjekt i Asker quiltelag. Men noen gange er det bare ikke mulig å få telefon og pc til å kommunikere, så her kommer et bilde av lille Coco som har sin drømmedame på besøk :o)