søndag 24. januar 2016

Indulge......

Denne løper kom på tvers av målet med å avslutte gamle ting. På en tur med flotte damer var vi innom lappemakeriet i sommer. Da faldt jeg for de neutrale stoffer som er i blokkene. En av de samme deilige damer fortalte om disappearing pinwheels som hun viste os lidt raskt en kveld.




Stoffene (sammen med nogen stoffer fra stakken) blev til blokke og etter litt grubling fant jeg ut hvordan de skulle settes sammen.
Quilting er gjort med broderimaskinen. Tips og opplæring fra en annen venninne ;0)

Her er resultatet, som har blitt til på under et år - hvilket ikke er ille når man tar listen av ufo'er i betraktning.....

fredag 22. januar 2016

Twas the night before Christmas

Jeg var helt vild med dette mønster fra første gang jeg så det.
Det er en del jobb med den, men jeg er super fornøyd med resultatet. Jeg har brukt akkurat de rød og hvit farger som er jul for meg.
Det har vært et prosjekt over noen år og stjernene ble sydd på en hyttetur - stitchery lagde jeg på Rhodos for noen år siden, og så har det tatt tid med sammensying og ikke minst håndquilting. Faktisk har teppet vært på veggen ved hele to jul'er, lettere u- eller del-quiltet.


For 2016 har jeg gjort et fortsett som betyr at jeg ikke kan kjøpe nytt stoff før jeg har ferdiggjort 5 UFOer. Ingen motivasjon er vel bedre enn å få lov å kjøpe nytt stoff? Så dette er nr to av de fem UFOer.

søndag 3. januar 2016

Schnibbles

Uhhhhh det er lenge siden jeg har lagt nog på bloggen. Men nu er årets første finish klar !

Det er et schnibbles mønster og toppen blev til i OKT 2010.....
Alt i reprostoffer og nydelige farger. Jeg synes den var så fin at den måtte håndquiltes og det tog sin tid ;0)