torsdag 30. april 2009

Pakkepost


Genialt - jeg fikk pakke med posten igår. Og så nydelig å åpne pakken og oppdage at det var fra stitchingklubben - min første pakke :o)
Det er to koselige damer (med lange kjoler og parasol) - og de nydeligste rosa stoffer, som jeg sikkert ikke selv hadde klart å velge ut. Rosa er ikke lige min farge, men allikevel blir jeg helt mjuk i knæerne når jeg ser den, og særlig disse som var med i pakken... Må igang med å sy den - ganske snart. Deilig med et lille og overkommelig prosjekt. Skal starte så snart lukkekanten på teppet er ferdig.
Posted by Picasa

onsdag 29. april 2009

Husløper



Se hva som ble ferdig igår. Jeg har set på dette mønster en god stund. Det er lavet af Bente Tufte, og det er bare såååå fint. På Lierquilten var der besøk fra Quiltegleder, og de havde lavet en lille stoffpakke som lå sammen med mønsteret. Jeg kunne ikke si nei !!!!
Masse koselig håndsøm og quilting etter plastmal. Dette var moro - og raskt :o)
Posted by Picasa

mandag 27. april 2009

Teppet til gutten min


Her er smakebiter på teppet til Asbjørn. Når lukkekanten kommer på skal jeg legge ut et helt og fint bilde. Frem til da er det her et bilde av baksiden hvor man kan se den formidable quiltingen til Merete Ellingsen og et lille stykke av toppen.... Mer kommer nok snart :o)

søndag 26. april 2009

Første forsøk på å legge inn et bilde

Posted by Picasa
Jeg hentet quilten til sønnen min hos Merete igår kveld. Den har blitt så superfin med svirlene Merete har sydd. Det er deilig ullvatt i og nå skal det bare kant på. Det er et sådant teppe det er vanskelig å bli ferdig med, for så snart man setter seg i godstolen og skal sy, falder man så deilig til ro under teppet :o)



Det kommer snart her på siden, så snart jeg har lært å legge inn bilder ....

lørdag 25. april 2009

Første innlegg

Hallooooooo, jeg er igang :o) Dette er mitt første innlegg på bloggen min. Her kommer jeg til at skrive litt nytt om mig og hva jeg driver med. Det går jo mye i quilting og familie, når jeg da ikke lige er på jobben, altså.
Senere idag skal jeg hente en quilt jeg har sydd til min søn. Den har vært hos Merete til quilting, og jeg er veldig spendt .....
Skal forsøke å legge bilde ut etterhvert som jeg blir flinkere :o)