mandag 27. april 2009

Teppet til gutten min


Her er smakebiter på teppet til Asbjørn. Når lukkekanten kommer på skal jeg legge ut et helt og fint bilde. Frem til da er det her et bilde av baksiden hvor man kan se den formidable quiltingen til Merete Ellingsen og et lille stykke av toppen.... Mer kommer nok snart :o)

6 kommentarer:

 1. Hei! Gratulere med blogg. Jeg startet å blogge 25. mars bare en måned før deg, så jeg er litt ny i gamet jeg også. Fint teppe, det blir fint å se det ferdige resultat. Lykke til videre med bloggingen. :0)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med blogg! Ser veldig bra ut dette, jeg titter gjerne innom igjen:-)

  SvarSlett
 3. Gratulerer og Endelig er den her - bloggen din altså :o) Den har vært savnet :o) Kjempefint teppet til A. Og snarent quiltet - helt perfekt til dette mønsteret. Lykke til videre med bloggen din ! Klem

  SvarSlett
 4. Så koselig å se bilde av deg, så er det virkelig deg da. Igjen gratulere med blogg. Vi snakkes :0)

  SvarSlett
 5. Hei igjen - Takk for koselig meldign på bloggen min :o) Vil du se om du kan legge inn mail adressen din under profilen. Kan være greit å ha der. Gleder meg til neste gang vi møtes - jeg har sydd alle trekantpappirene som jeg hadde - skal kopiere flere og fortsette. . . . Også mente jeg å si at teppet til Asbjørn er SNASENT quiltet ha ha ha

  SvarSlett
 6. Teppet til gutten din ser kjempeflott ut:o) Gleder meg til å se det ferdig:o) Jeg holder på med teppe til mine gutter også, og til helga håper jeg på å få starta på quiltinga på den ene.... Ikke alltid ting går som planlang, men håper det gjør det denne gangen:o)
  Koslig blogg du har:o)
  Lappeklem,
  Laila

  SvarSlett

Velkommen :o)