mandag 31. august 2009

Seks wheels er ferdige.....

Det er snart en stund siden jeg ble ferdig med de første seks buggy wheels. Men jeg har ikke fått lagt de ut på bloggen før nå. Jeg har tatt bilder underveis, siden jeg har sydd de med hurtigteknikk. Tenkte at det kunne være godt at dokumentere siden jeg må tenke meg om hver gang. Det kommer nokk snart.
Jeg har seks igjen, og jeg håper jeg snart får sydd de. De ligger nemlig klar på syrommet - og da er det ikke så langt igjen. Kanksje i løpet av denne uken? Det kan jo være ambisjonen. Når de tolv hjul er sydd skal de syes sammen med en tynd kant imellom og deretter en bred kant rundt. Vupti, så har jeg enda et slumreteppe til samlingen.
MEN - nå ser jeg jo at bildet ble 90 grader feil - går det mon an å flytte på når man først har tatt det inn i bloggen ?????
Med alle de slumretepper jeg syr tror jeg det er på tide med en time under et av dem foran tv'en. Ses snart igjen :o)
NB! Se den vidunderlige give away på Mama Sparks world !!!!!

torsdag 27. august 2009

Begejstring !


Nå er jeg begejstret. Jeg har vært på Lille Stasjon, og fått stoffer og mønster til mitt neste prosjekt. Det skulle have været en BOM - så jeg ikke ville få så mye ekstrastoff, men jeg kunne IKKE vente. Jeg har derfor kjøpt en rekke nydelige stoffer som er lavet av forfatteren til mønsteret. Er det ikke lekkert?



Fargene kom ikke helt til sin rett på bildet, men dette er nydelige dusje mørke country farger med ny vri..... Gleder meg sådan til å komme igang :o)


Ta en titt innom LEKAQUILT som har en nydelig giveaway :o)

fredag 21. august 2009

Round Robin - andre runde


På onsdag hadde vi samling i sygjengen. Dagens høydepunkt var å fremvise Round Robin blokkene som nå har fått sitt første bidrag - 6,5 inch remse runnt midtblokken som vi hver og en avleverte i juni.

Det var litt av et syn ! Her har alle 5 damer utfoldet sin kreativitet. Når man får en midtblokk som en annen har sydd og selv skal finne ut mønster og stoffer videre må man tenke på mottaken og hva hun liker, og også lage noe som man selv syns er fint. Det tror jeg har lykkes for alle.
Her er et bilde av hvordan min blokk har utviklet seg :o)
Tusinn takk til Lill som har ladet seg utfordre og inspirere til å få en så fin "kant" på min duk.
Neste runde er klar i oktober. Jeg gleder meg allerede til å sy videre på neste blokk og ikke minst til å se min blokk vokse seg større.

mandag 17. august 2009


Her er et bilde av emballasjen fra 4 kinderegg. Er det noe å blogge om på en quilteblogg ??
Ja, for jeg syns jo de absolutt hører med i en sy-kones samling over rare ting man gjemmer på. Hva bruker jeg de til, da?
Jo, jeg bruker en ved siden av symaskinen til knekkede synåler. Jeg bruker et par i min lille sy-kosmetikk pung - til hhv knappenåler og sy-nåler.
Har du andre gode ideer?
Jeg liker kjempegodt gjenbruk av noe som det blir mye søppel av. Og her er endelig et behov for innmaten i kinderegg!
Posted by Picasa

søndag 16. august 2009

Round Robin - del 2 - kommer snart !

Husker dere denne ? Det er midtblokken på mit bidrag til Round Robin ( se tidligere innlegg ).
I dag har jeg sydd og sydd for å gjøre neste runde på Lenas midtblokk. Den skal overleveres på høstens første quiltemøte som er på onsdag. Jeg er kjempefornøyd med det jeg har sydd på Lenas blokk og jeg håper at hun liker det like godt som jeg. Ellers kan jeg godt overta -he he. Jeg er nesten så inspirert at jeg fikk lyst til å sy en kopi til meg selv.
Jeg er også spent på hvordan min blokk har videreutviklet seg. Må bare si at dette prosjekt er kjempegøyt, ihvertfall når man endelig har fått gjort sin egen innsats ferdig (og her var jeg jo ikke akkurat i god tid, siden blokkbyttet var i begyndelsen av juni).
Dere skal selvfølgelig få se den nye utgave av blokken når jeg har fått byttet den!

tirsdag 11. august 2009

Jeg vandt en give-away !!

Jeg har vært så skikkelig heldig :o)

Jeg har vundet en give away hos Englating - en blogg som jeg følger fast fordi det er så mye koselig som Marica blogger om.

Igår kom pakken! Jeg åpnet konvolutten og inneni lå det en koselig lille rosa gave og et veldig hyggelig kort.

I gaven lå premien - et kjempe fint halssmykke, som jeg har på mig idag. Det lå også en lille overraskelse: oppspretter og målebånd i yndlingsfargen min: grøn.

Tusinn takk Marica.

tirsdag 4. august 2009

Jeg stitcher....

og blir ved og ved... Jeg syns det er mye søm på bloggene av eventyrteppet. Jeg er netop ved å være ferdig med blokk nr 2 så der er lang vei igjen. Det er koselig og avslappende, for man skal jo bare bruke samme tråd og følge linjen, enklere kan det ikke være. Og resultatet er superfint! Legger ut bilde når jeg har blitt ferdig med blokken eller kanskje når jeg er ferdig med tre ialt ...

søndag 2. august 2009

PÅ kurs .. ..



Jeg var på kurs for noen år siden med Julie Kvamme for å lære om square in a sqaure - vi brukte spesial linial. Jeg sydde fire dekkebrikker som ble ganske kule. Jeg tenkte at jeg skulle sy en masse med denne teknikk, men det har desverre ikke blitt flere firkanter i firkanter siden da.
Julie var flink til å huske oss på at vi skulle bruke restene våre. Mine rester ble en hel lille serie av kosmetikk punge. De fleste er gitt bort, men jeg har en igjen som jeg bruker til penne.