mandag 31. august 2009

Seks wheels er ferdige.....

Det er snart en stund siden jeg ble ferdig med de første seks buggy wheels. Men jeg har ikke fått lagt de ut på bloggen før nå. Jeg har tatt bilder underveis, siden jeg har sydd de med hurtigteknikk. Tenkte at det kunne være godt at dokumentere siden jeg må tenke meg om hver gang. Det kommer nokk snart.
Jeg har seks igjen, og jeg håper jeg snart får sydd de. De ligger nemlig klar på syrommet - og da er det ikke så langt igjen. Kanksje i løpet av denne uken? Det kan jo være ambisjonen. Når de tolv hjul er sydd skal de syes sammen med en tynd kant imellom og deretter en bred kant rundt. Vupti, så har jeg enda et slumreteppe til samlingen.
MEN - nå ser jeg jo at bildet ble 90 grader feil - går det mon an å flytte på når man først har tatt det inn i bloggen ?????
Med alle de slumretepper jeg syr tror jeg det er på tide med en time under et av dem foran tv'en. Ses snart igjen :o)
NB! Se den vidunderlige give away på Mama Sparks world !!!!!

6 kommentarer:

 1. Dette blir ett flott teppe til samlingen! Hvor gjemmer du alle slumreteppene dine? Skjønner jo at du ikke rekker å bruke de så ofte.. ;) Lykke til med de siste blokkene, - jeg følger iallefall spent med!

  SvarSlett
 2. Fantastisk flott! For en jobb!

  SvarSlett
 3. Åh, disse blokkene var kjempeflotte!!! Liker veldig godt fargene du har valgt!

  Jeg er nå inspirert til å ta opp igjen mine. Har ikke sydd på dem siden.... eeehhh... oktober 2007... 25 blokker er kuttet, 10 er sydd... Lykke til med proskjetet ditt - gi meg et lite spark nå og da???? ;o)

  SvarSlett
 4. Nej, hvor er de flotte, glæder mig til at se det færdige tæppe.

  SvarSlett
 5. Litt av eit puslespel du har hatt her :) Men fint blir det i alle fall.

  SvarSlett
 6. Så nydelig dette var!
  Fredrikke :o)

  SvarSlett

Velkommen :o)