søndag 14. mars 2010

Jelly Roll Sampler

Jeg er uforbedrelig !!!! Jeg ser en "knap" på en blogg, med en morsom utfordring - og vips er jeg med - hvor er dog selvdisiplinen?????
For en stund siden kjøpte jeg en Jelly Roll som jeg syns hadde veldig fine farger - selvfølgelig uten å vite hva jeg skulle bruke den til. Så da Moose on the Porch pludselig kjørte en quiltalong hadde jeg endelig noe fornuftig å gjøre med den. Det kommer en ny blokk hver 14. dag frem til det er 12 blogger. Hvis jeg syr de etterhvert som mønstrene legges ut er det jo ingen sak, vel? (Med andre ord, dette er en skjult ny BOM - bare at jeg ikke vet hvordan den kommer til å se ut, og at det er dobbel så ofte som normal BOM. JEG ER GAL!

4 kommentarer:

 1. Så flott blokk du har laget. Dette blir spennende. Har vært innom på siden jeg også og tittet. Kansje, kansje jeg skulle bli med......Tror nok at du greier å sy en blokk hver 14 dag. Lykke til.

  SvarSlett
 2. Hehe, lett å bli fristet... Jeg er også med på denne quilt along'en - det går sikkert bra med 1 blokk pr 14. dag, tror du ikke?
  Fin blokk, fikk meg til å tenke på sommer, sol og sjø :o)
  Ha en fin søndag!
  Merete

  SvarSlett
 3. Jammen kjenner jeg meg godt igjen i det du forteller. Det er utrolig lett å bli revet med. Men det skal jo bli spennende å følge med deg på denne og se hvordan det ender til slutt. Lykke til videre.

  SvarSlett
 4. Fine farver og stoffer fra din Jelly Roll og en flot blok du har lavet det bliver spændende at hvad det bliver til.

  SvarSlett

Velkommen :o)