søndag 20. mars 2011

Quiltet x2

Jeg er igang med å quilte teppet til min søster. Det blir riktig så romantisk og deilig. På bildet ser du litt av forstykket og litt av bakstykket. Syns det ble herlig sammensetting på bakstykket. Jeg hadde det blomstrede stoffet, og så fant jeg mellemverk og den andre del av bakstykket på Lille Stasjon, mellem masse stoffer som jeg ikke kunne få til å passe inn. Men jeg er superfornøyd med resultatet.
Jeg lagde opp lagene igår og satte i knappenåler. I dag morges var det først vasketøy og rydding, men deretter startet jeg quiltingen. Etter en times tid syns jeg det var bulker på baksiden, og tok ut teppet. JA det var bulker !!!!!
Så var det bare å sette på en god radiokanal med countrymusic og deretter sprette opp quiltingen. Nå er jeg ferdig og har lagt lagene opp igjen, har tråklet på behørig vis, og quiltingen har startet igjen. Trodde jeg skulle bli ferdig idag, men hastverk er lastverk !

3 kommentarer:

  1. Teppet ditt ser nydelig ut - heldiggrisen din søster :o)

    SvarSlett
  2. Tepper ser ut til å bli kjempefint. Lekre farger du har valgt.

    SvarSlett
  3. Det ser rigtig fin ud, men det er irriterende når det bulker, så er det bare med at få levet sig et hyggeligt hjørne:)

    SvarSlett

Velkommen :o)