søndag 1. juli 2012

Rødt eller blått ?

Jeg har fått noen stoffer som skal være med i et prosjekt (en utfordring) - de var ikke akkurat helt avstemte med de farger jeg pleier å sy, men rosa og grønt er jo ganske pent.
Jeg har derfor gått til innkjøp av en Kaffe Fasset bok og en del stoffer, og sydd et mønster jeg lenge har hatt lyst til. Jeg tenkte at det skal bli en sommerduk - men hvilken farge skal jeg monstro velge som kant?


8 kommentarer:

 1. Hei :) Så fin duk du lager. Jeg tror jeg likte den røde kanten best, men det kommer jo an på hva du skal ha til. Lykke til vider med arbeidet og ha en fin uke,
  Trude :)

  SvarSlett
 2. Nej, hvor fint. Jeg kan bedst lide den røde. Rammer flot ind og virker mere rolig som kant.
  Spændt på at se dit valg.

  SvarSlett
 3. Å, her var det mye fine quilter, en dag skal jeg få mine ned fra loftet, eller bedre, få sydd litt....Happy Quilting! Her kommr jeg innom igjen...

  SvarSlett
 4. Hvor ser din dug fin ud, jeg ville helt klart vælge den rosa kant.

  SvarSlett
 5. Kjempe fint dette. Jeg ville valgt rødt. :)

  SvarSlett
 6. Hej - jeg tror også jeg ville vælge den røde, måske en orange osse ku være flot.
  Hilsen Helle

  SvarSlett
 7. Den røde/rosa er finest :-) Den med blomster til høyre. Gleder meg til å se den ferdig. Jeg har også sydd dette teppet, men i helt andre farger :-)

  SvarSlett
 8. Kjempefin duk. Henger meg på med de fleste her at den rød/rosa fargen blir best. Synes mønsteret i selve duken kommer bedre fram da. Lykke til med fullføringen...:-))

  SvarSlett

Velkommen :o)