mandag 18. januar 2010

Franske toner...


Jeg har aldri sydd noe i denne fargeskala før. Jeg tror teppet må få navnet: Franske toner. Teppet ble ganske stort: 176 x 223. Det var ikke meningen at kantene skulle være så brede, men jeg kunne ikke klare å kappe blomsterne over på midten, så da måtte det bare få den størrelse det gjorde.
Det ble ferdig søndag morgen og klokken 12 var jeg på besøk hos Anne, som skal quilte teppet. Jeg gleder meg til å få det tilbake med ullvatt - da skal det komme kant på med eeeen gang. Premien etter det blir en ettermiddag på sofaen med quilteteppe, en kande te og en god bok :o)
På onsdag var det møte på Lierquilten og Kathrines quiltestue var på besøk. Der fikk jeg en gal ide.... jeg måtte sy noe vårgrønt. Jeg kjøpte det bakerste grønne stoffet. PÅ lørdag var jeg på Lille stasjon med en god veninne og der fant jeg venner til det grønne stoffet. Dette prosjekt må nokk bli lagt litt på vent, for nå må jeg igang med mine snømenn, ellers blir ikke 2010 et BOM år !!!
Jeg er dog kommet igang med å klargjøre første BOM blokk av Primitive Garden. Den er bare såååå koselig!

3 kommentarer:

 1. "Franske Toner" ser rigtig fin og feminint ud. Glæder mig til at se det quiltet.
  Jeg var lige ved at tro, at du havde glemt dine Boms ;-)).
  Hvor er du flittig!
  Mange hilsner
  Anne-MEtte

  SvarSlett
 2. Teppet ditt blir kjempefint, og jeg gleder meg til å se hva du planlegger å sy av de lyse grønne stoffene. Det blir sikkert noe fint.

  SvarSlett
 3. Nydelig teppe. Nydelige farger. da er det bare å nyte ettermiddagen når det er ferdig. Det har du fortjent. Spent på hva du skal lage av de grønne stoffene. Ha en fin uke. Mona

  SvarSlett

Velkommen :o)