søndag 3. januar 2010

Første sy-tiden i år ...

Jeg fikk faktisk sydd både 1. - 2. og forhåpentligvis og 3. januar. Herlig.
Desverre kan jeg ikke vise hva jeg har sydd for det er 4. runde på round robin som skal leveres 20. januar. Jeg skal vise bilde når vi kommer så langt. Jeg er godt fornøyd med mitt bidrag på Karis duk og det håper jeg også at Kari blir :o)

Istedet får dere et stemningsbilde tatt denne morgen fra mitt nye stuevindu. Og for å sitere en gammel salmedikter:

Morgenstund har gull i munn !!!!
Posted by Picasa

6 kommentarer:

 1. Vært innom og tittet. Fantastiske veggtepper

  SvarSlett
 2. Nydelig vinterbilde. Spent på hva du holder på med nå.

  SvarSlett
 3. Hallo igjen. Herlig å høre at dere er ferdige med å bygge -flott utsikt :o)
  Gleder meg til å se resultatet. Jeg har idag holdt på med adventskalenderen som skulle vært ferdig til desember - deilig å sy en dag igjen. Vi snakkes :0)

  SvarSlett
 4. Hej Sjoko.
  Tak for din hilsen hos mig.
  Jooh, du har helt ret. Jeg har arbejdet på et apo, som starter med Hav og er nu på Sol, som tidligere var filial af Hav. Det er vist for de indviede ;-)). Jeg har kikket og tænkt og kan ikke fp dig placeret. Kan du hjælpe mig?
  Wauh, sikke mange BOMs du skal arbejde på i år. Snemand bommen har jeg også mønstret til. Den er bare så sød. Ottebladsrosen fra Trine er rigtig fin. Den har jeg set i flere farver rundt omkring. Alle flotte.Jeg har kikket nogel måneder baglæns hos dig og set en masse fint og en masse inspiration.
  Round Robin - uha, det er super spændende og udviklende at deltage i. Jeg har syet 6-8 Round Robins efterhånden. Men 2010 skal bruges til at arbejde på egne projekter.

  SvarSlett
 5. Ønsker deg et godt nytt år. Ser du er godt i gang med syingen :-)

  SvarSlett
 6. Ja, din oplysning hjalp. Hvilket år var du der? Jeg har været min klasse igennem i tankerne; men nej..ingen Annelise ;-). Er du stadig i faget?

  SvarSlett

Velkommen :o)