søndag 1. mai 2011

Sy og altmulighelg :o)

Denne helg har vi vært herhjemme. Min kjære har skadet fingeren for noen uker siden (yterste led ble kappet av i en port!) og derfor har vi noen rolige dager.
Jeg har vært på syrommet, i kjøkkenet og ikke minst har jeg vasket alle tregulvene med trip trap hvitvask. Åhhh så fine de blir og så rent her lukter.....

På syrommet har jeg sydd mellomlegg til den australske bom del to og tre. Noe av den er ferdig med ikke allt - jeg synes det blir kjempefint. Bilde kommer så snart jeg er ferdig.

Ellers har jeg kommet et stykke videre på duken fra hytteturen medio mars. Den blir fin. Jeg ble nødt til å utelate den yterste farge (skulle også ha vært en enda mørkere brun) - men den ble allt for stor til mitt hjørnebord - så da er det bare å ferdigstille og gjemme de mørkebrune - lekre - stoffer til noe annet fint. Nå mangler hjørnene og quiltingen. Gleder meg over resultatet.


PS! Er det noen som vet hvorfor det kommer bilder på noen på blogglisten mens andre ikke har bilder? Jeg har tidligere fått frem bilde fra sjokoquilt, men nå er det bare overskriften ??????

4 kommentarer:

 1. Det er nogle rigtig fine farver. Rigtig god bedring til din mand, håber ikke han får men af det.

  SvarSlett
 2. Flott quilt på gulvet der. Skriver du innlegget ditt i noe annet enn bloggen så kommer ikke bildet opp har jeg blitt fortalt.

  SvarSlett
 3. Flot dug du er i gang med at lave og din australske bom ser også super ud.
  God bedring med manden, det lyder sørme ikke så godt det han har været igennem, så du pusle lidt ekstra om ham.

  SvarSlett
 4. Duken din blir lekker - elsker bruntonene i den :-) Lykke til videre med prosjektet.

  SvarSlett

Velkommen :o)