lørdag 28. januar 2012

Midt montert !


Midten av Sue Daley's Faith, Love and Hope er montert. Jeg har benyttet Fig Tree's buttercream serie til denne og etter kyndig veiledning valgt mørk bakgrunn. Det blir nokså tøft :O)
Nå er det bare igang med neste runde som er 20 forskjellige blokke som skal skjæres ut i pap, syes og monteres. Første er på plass, så det er bare 19 igjen - tihi.
Har lyttet til lydbok idag - Jussi Adler-Olsen. Det er noen helt rå og uhyggelig spennende bøker han skriver, og så foregår de i de trakte hvor jeg er vokst opp og derfor nokså kjent. Men uf da, hvor han får satt positiviteten på en prøve med de historier han finder på. De er oversatt til både svensk og norsk, så da er det bare å kaste seg ut i det.
Uuuuhyggeligt..... Kan anbefales, en dag du ikke er alene hjemme :O)

PS Har også håndquiltet litt idag. Jeg syr på Kari duken, som bare er såååå flott - men umulig å bli ferdig med når jeg hele tiden fristes til å starte på noe nytt.

Har resten av helgen stort sett for meg selv, så mellom rydding i gamle klær og bilder blir det nok mer sying etter hvert :O)

4 kommentarer:

 1. Flot start. Det ser godt ud med den mørke bund. Uha ja, Jussi Adler skriver uhyggeligt; men jeg har også slugt hans bøger.
  God søndag :-).

  SvarSlett
 2. Nydelig og den mørke bakgrunnen er prikken over ien. Lykke til videre

  SvarSlett
 3. Det blir kjempefint, jeg liker veldig godt dine fargevalg. Jeg sliter med å komme meg på syrommet, sitter visst for godt i sofakroken med strikketøyet.

  SvarSlett

Velkommen :o)