tirsdag 3. januar 2012

Snowman Collector !

Endelig !
Jeg er helt ferdig med Snowman Collector. Den ble fin :O)
Den er så stor at det ikke er så enkelt å ta bilde - litt av et prosjekt.
Jeg kjøpte den i 2001 og jeg husker jeg sydde masse på den mens jeg ammet sønnen min - ble sikkert ferdig med blokkene i 2002 og fikk kanskje sydd den sammen ganske raskt etter det. Det er mange søte blokke og her er en av mine favoritter: 
 Men så skulle der altså gå ikke mindre enn 11 år før den blev ferdig! Tråklingen gik greit (sammen med en veninne), men quiltingen av den enorme flate fristet ikke. Jeg gikk i gang med den først for et par år siden, og det gik meget tregt fremover. Jeg maskinsydde lukkekanten i 2010 og trodde jeg da skulle bli ferdig.... men nei, baksiden av lukkekanten var ferdigsydd i slutten av 2011. Det er ni meter lukkekant!
Så fant jeg ut at det manglet litt mer quilting - og saken ble liggende igjen. Jeg sydde litt i desember og håpet å bli ferdig i 2011 - men først idag sydde jeg rundt de siste to blokke.
TA DA!!!!!!!!!!

PS Jeg synes fortsatt den er fin, men både stoffer, mønster og farger er noe jeg slett ikke hadde valgt idag. Lurer på hva jeg skal gjøre med den........ :O)

7 kommentarer:

 1. Fantastisk flott!
  Og so masse arbeid, ikkje rart du har brukt lang tid på dette....

  SvarSlett
 2. Jeg henger meg på Orlaug; quilten er fantastisk flott! :o)

  SvarSlett
 3. Det er blevet en rigtig sød quilt og vel egentlig vældig typisk for dit start tidspunkt. Jeg synes stadig, den er lækker trods alderen ;-).

  SvarSlett
 4. Wow, for et arbeid! Det er godt å bli ferdig et slikt arbeid, selv om du ikke ville valgt disse fargene nå, kan du nyte den nå:)

  SvarSlett
 5. Flott arbeid - og bare en ekstra piff at teppet kan følges av den fine historien om de årene den tok å få den ferdig :-)

  SvarSlett
 6. KJEMPE FIN!! Denne likte jeg kjempe godt og synes stoffene var flotte også. Det er så kjekt å bli ferdig med slike store arbeid. :) Fortsatt god uke! :)

  SvarSlett
 7. Å så flott og kjekt meg ting som blir ferdig...... og blir en stor seier for meg .

  Tenker nok de hadde hatt lyst å leke ja disse to cavalierene ....vår er 5 1/2 år

  Fin kveld ønskes deg

  SvarSlett

Velkommen :o)