fredag 1. mai 2009


Idag har vært en fantastisk vårdag - faktisk føles det som sommer. Det har vært full sol og 20 grader på terassen :o)
Dagen startede ganske aktivt. Høyt oppe i et tre satt det en lille katt, det så jeg tilfeldigvis mens vi spiste frokost. Hvorfor sitter du der, lille mis, klarer du ikke å komme ned? Vi spiste ferdig og så begyndte Coco å gø! Ti stille! men han ble ved.... Det var reven som lusket runnt i hagen bak huset. Sikkert derfor pus satt så langt oppe i treet. Vi gikk ut for å jage vekk Mikkel rev, og desverre ble ikke døren stengt - så da stakk Coco av. Etter en lille jagt !!! fikk vi fanget ham og vi så ikke mer til Mikkel. Da var det bare pus igjen. Vi fikk fatt i den lange stige og etert noe om og men fikk vi plassert den mellom grenene. Pusen så ut til å være helt i sjokk. Til sist kom den ned og løp i lynfart hen over jordene.
Sist men ikke minst hadde vi besøk av Søren Flagsspett i fuglelåven som står rett uten for terassen, bare tre meter fra spisestuen - herligt syn. På bildet spiser han nøtter. (Nå til kvelden venter vi så bare på at det går en blå isbjørn forbi, men det krever nokk litt mer rødvin :o) )
Posted by Picasa

2 kommentarer:

  1. Ja, for en deilig dag. Det har skjedd litt av hvert hos deg. Det er slik en lykke når solen og varmen kommer. Vi har klartgjort campingen idag, det er en koselig jobb. Fortsatt god helg.

    SvarSlett
  2. Det var litt av en dag for der, vi kunne også nyte den fine dagen, men det var rolig. Tok en tur til venner på Konnrud og der var det like stålende. Du må fortsatt ha en god helg.

    SvarSlett

Velkommen :o)