søndag 13. september 2009

Hanegal i høsten !


Min quiltetorsdag ble desverre ikke så meget quilt. Den gikk med til alt det som skal til for å være en familie som bor i et hus på landet...... Det er jo også hyggeligt, da. MEN jeg fikk vasket en masse av de sist innkjøpte stoffer, og siden da har det kommet ikke mindre enn tre konvolutter med stoff fra det store utland. Vaske vaske stryke stryke og så er det fortsatt litt igjen. Men å stryke stoffer er den beste strykingen som finns. Det er mye hyggeligere enn skjorter!
Her er et bilde av en hane jeg sydde for tre et halvt år siden - den ble koselig og var egentlig en test på å benytte teflonunderlag når man lager applikasjon. Kjempeeffektivt! Jeg har sydd haner i lange baner og pludselig kommer det fler gal her på bloggen :o)

PS. Hanen holder vagt utenfor syrommet - noen som har tenkt på at haner er vaktsomme og farlige (ihvertfall når man er en lille forsiktig hundevalp)

2 kommentarer:

  1. Tja, man kan jo aldrig være helt sikker på hvad sådan en tøj-hane kan finde på

    SvarSlett
  2. Flink du er til sy, jeg eier ikke tålmodighet til avanserte ting. Blir noen gardiner innimellom :P Nok om det, jeg har noe til deg på bloggen min i dag!

    Ha en flott tirsdag!

    SvarSlett

Velkommen :o)