onsdag 9. september 2009

TV blogg kade

I kveld var det møte i Lierquilten. Det er såååå hyggelig å møte mange deilige sydamer som har gang i utrolig mange forskjellige prosjekter. Snakken og latteren går, det er kaffe og kake og masser INSPIRASJON!!! Ordentlig koselig er det.

Jeg er glad i ord-spill. Overskriften er et, og selv om blokade og blogg-kade måske ikke helt er samme ord, syns jeg allikevel det var litt morsomt. Det har vist vært blogg kade hos meg i det siste :o(

Vi har parabol, men den er midligertid ude af drift pga tilbygging, og det er egentlig deilig. Vi får samlet oss om helt andre ting enn tv'en(ikke minst husbygging) og vi kommer meget tidligere i seng. Det er også mulig at fokusere litt på sying, så i det siste har det blitt litt innkjøp av stof og mange ture inn på syrommet, så nå er det planlagt prosjekter for hele høsten og vinteren......
Imorgen har jeg fri - dvs fra det arbeide jeg får penger for å gjøre. Det er masse jobb herhjemme, men det skal også bli litt tid for trim og ikke minst for sying. Det gleder jeg meg til. Hvis du følger med kommer det kanskje quilt på bloggen imorgen kveld????


Posted by Picasa

2 kommentarer:

  1. Følger spent med på hvilken quilt som du har klart å få fedig jeg:-)

    SvarSlett
  2. gleder meg til å se din nye quilt i kveld.

    Møte i går var like hyggelig som det pleier å være. Jeg blir så imponert over hvor mange kreative og dyktige dame som er på møtene.

    SvarSlett

Velkommen :o)