søndag 29. november 2009

2010 må bli BOM år !


Jeg tror jeg er igang med 5 eller 6 forskjellige BOMer. A primitive garden (bildet) er den siste av de innkjøpte vidundere. Jeg skal presentere de andre etterhvert. Jeg har besluttet at 2010 må bli året med fokus på å gjennomføre noen av disse vidunderlige prosjekter. Jeg har jo veldig lyst på å se de ferdige resultater....

De øverige prosjekter befinder seg i forskjellige stadier, allt fra å mangle den siste quilting og lukkekant, til å være halvveis, såvidt påbegyndt og 3 er slett ikke åpnet. Helt sikkert at 2010 kan bli et travelt år uten de helt store nyinnkjøp ---- selv om jeg allerede nå har identifisert to nye BOMer som jeg har lyst på :o)
Posted by Picasa

fredag 20. november 2009

Round Robin - neste runde !


På onsdag var det endelig dagen hvor Quiltegjengen mødtes igjen. Alle 6 damer kom med høyt humør og hver med sitt bidrag til en annens midtblogg. Dette var 2. gang midtbloggen har vært på besøk og alle prosjektene har vokst og har blitt enda finere enn de var i utgangspunktet.
Min blogg har blitt vakker med Karis bidrag med flotte stoffer og fantastisk applikasjon.
Neste runde skal være ferdig i Januar - jeg har fått en flott blogg i herlige farger (mosegrøn, beige og hvit) og jeg gleder mig til å legge enda 7 inch til prosjektet.
Her tror jeg det ender med at jeg får lyst på alle dukene og kanskje vi må lage oss en mønsterserie etterpå :o)
Posted by Picasa

søndag 15. november 2009

Begynder å ta form ....

Det er noe jeg har holdt skjult - ihvertfald i forhold til bloggleserne mine..... Jeg har lenge holdt på med et oppfølgingsprosjekt etter ottebladsrose prosjektet jeg tidligere har sydd. Jeg hadde nemlig lyst til mer søm over papp da jeg ble ferdig med teppet. Resultatet var at jeg gikk og kjøpte enda en runde med ottebladsrose BOM - i guttaboys. Men den har blitt liggende urørt!













Men jeg hadde også lyst til å sy i pastellfarger. Og da fannt jeg ut at jeg måtte sy dresdenplates. Som sagt så gjort. Jeg gikk igang med noe som jeg allerede fra starten sa skulle ta mange år. Fra hyllene ble det plukket stoffer til 24 blogger !! måske nokk i meste laget, men det er jo stoffer nokk i hyllene, så hvorfor ikke.

Nå har jeg sydd de første 10 blogge (bildet viser bare ni for en er på tur ...) og jeg har valgt gitter og rammer og har sååå lyst til å begynde å sy sammen. Men jeg må vel vente et par år til før jeg er ferdig med resten, og så kan sammensyingen starte :o)

Inspirert av LEKA fannt jeg ut at jeg også skulle sy mindre roser - de hun har sydd har blitt vanvittig fine. Jeg valgte derfor å sy parallelt med mine dresden (hvilket jo selvfølgelig tar mye ekstratid, men er ganske koselig fordi det er avvekslende). Der er derfor også 10 roser ferdig i samme farger. Blir nokk artig å sammenligne de to tepper etterpå.....

onsdag 11. november 2009

Pludselig ferdig....


Med 12 blokke buggy wheels. Nå er det bare å samle sammen blokke, gitter og ramme, og vupti så er puslespillet lagt :o)
Posted by Picasa

mandag 2. november 2009

Lite søm før 2010 ...

Det foregår mye denne høst, det er høy aktivitet i tilbygging på huset. Det betyr mye mindre tid til å sy og til å blogge. Jeg er innom inn imellom og ser det fine dere andre legger ut, men det blir ikke mye på meg. Jeg har kjøpt inn noen herlige prosjekter som jeg skal sy i fremtiden, men det blir ikke mye tid til sying på denne adresse før en gang ut i det nye år. Litt håndsøm får jeg til innimellom. Se disse koselige nisser som jeg kjøpte mønster til på siste quiltemøte. Her håper jeg å få ferdig et lille prosjekt innen jul. Det andre på bildet er et acuquilt skåret hjerte som går med i samme prosjekt.
Det spennende prosjeket til høyre er en ny BOM som jeg har vært så letsindig å innkjøpe. Det er et sykt stort og dristigt prosjekt, men jeg er vild med mønsteret, så det er bare å klø på........ Mer kommer sikkert etterhvert som de enkelte blokke blir ferdige.

Til min kjære søster - jo da, vi lever fortsatt. At telefonen ikke blir tatt, og at det ikke er liv på sjokoquilt betyr bare at det jobbes med utbyggingen. Det er mye jobb, og jeg forsøker å ta så mye husarbeid og barnepass at samboer kan være mest mulig med i byggeprosessen......


Her er et lille glimt av helgens innsats. Her er det nesten 200 panelbredder i 4-6 meters lengde som har blitt malt - det er ikke noen lille jobb, det. Herlig å være ferdig.
Gleder meg til byggeriet er ferdig og jeg kan begynne å innrette og dekorere med quilter i det nye hjemmet ;o)