søndag 21. juni 2009

Ikke akkurat en nyhet ...


For en stund siden begyndte Lappemakeriet landeplagen "ottebladsroser". Jeg stod imot en stund, men til sist klarte jeg ikke lengre å holde meg under og jeg sydde ganske rask teppet. Det er mange "stygge" stoffer iblandt, men tilsammen ble teppet ganske kult. I originalen var det lilla gitterverk og kant, og det var det jeg faldt for. Det var det ikke mulig å få det da jeg kom så langt på teppet, og jeg valgte blåt/hvidt/rødt som jeg syns passer godt.
Jeg kan dog ikke slå det lilla teppe ut av hodet. Jeg har startet med mindre stjerner i pastellfarger (kjøpt rutene og selv skjært til trekanter og firkanter) - og med stoffer fra reolen (nei reolene)....
Det er morsomt, og jeg syr det langsomt - altså et håndarbeid jeg tar med på tur og ikke syr så mye herhjemme. Om et par år er det sikkert ferdig og det kommer bilde her på bloggen. Frem til da kan dere kose dere med bildet av "Sylling Stjerner" anno 2008.
Teppet er nydelig quiltet av Merete og med deilig ullvatt, så det blir benyttet en masse!
PS - har to veninder som har sydd teppet i "Guttaboys" og jeg klarte jo ikke å la være med å kjøpe det heller. Jeg har ikke gått igang med gutta men det kommer nok engang.....
Posted by Picasa

10 kommentarer:

 1. Kjempeflott, stjerner er det jeg liker også, men kanskje av det enklere slaget.
  Ha fortsatt en fin helg.

  SvarSlett
 2. Nydelig teppe du har laget:-)

  SvarSlett
 3. Så flott teppe. Det å bruke stoff som en selv opplever som "stygge" gir ofte kjempe fine resultater - og det er jo teppet ditt et bevis på.
  Du er bare så flink :0)

  SvarSlett
 4. Teppet ditt er nydelig - liker godt stoffet rundt kanten :o) Håper å se deg snart, er nesten ferdig med trekantene - har bare å plukke av pappir og stryke igen :o) Klemz

  SvarSlett
 5. Teppet ditt er nydelig, kan jeg si som har sett det "live". Venter spent på å se de neste ferdig også:-)

  SvarSlett
 6. Hei, hei! Ja, er ening når jeg ser mine quiltevenner holde på med de blokkene fra Lappemakeriet: Noen kombinasjoner ser ikke god ut sammen! Men akk! så nyyyydelig de blir som et helt teppe! Teppet ditt er bare flott, og så pent quiltet!
  Koselig at du er dansk - det er min mann også!

  SvarSlett
 7. Stjerneteppet er så vakkert, det har gode farger! Den nye varianten blir sikkert også nydelig - kos deg med sømmen den tiden det tar :)

  SvarSlett
 8. Flott teppe du har laget i varme koselige farger.

  SvarSlett
 9. Nydelig teppe. Jeg begynte en gang på et slikt også. Tror jeg har sydd nesten 2 ruter så har det blitt liggende. Må nok ta det fram igjen og gjøre det ferdig.

  SvarSlett

Velkommen :o)