søndag 19. juli 2009


Enda en lille ferietur står for døren. Vi skal på byferie i København hos Moster og Mormor. Litt sytøj skal jo være med i bagagen!
Jeg har fått tegnet opp de første fem blogge til Eventyrteppet av AnnaKa. Jeg er fortsatt usikker på fargerne i teppet - for jeg liker ikke så godt de originalstoffer som er med. Jeg har en serie som hetter Anticipation - rosa, lysblå, lysgul og deilig grønn. Tror det blir disse som blir ramme istedet. Fem grundige stitcherier burde vel være nokk til 6 dagers ferie, eller? Kos dere med bloggene så lenge, jeg kommer straks tilbake ;o)
Posted by Picasa

7 kommentarer:

 1. København høres deilig ut :) du kommer nok til å få noen fine dager med slektininger, sytøy og herlige omgivelser! Er spent på å se hvordan stoffvalget ditt tar seg ut i eventyrteppet!

  SvarSlett
 2. God tur til København. Ja klarer du å stitche ferdig alle blokkene, så ligger det en ny og venter på deg når du kommer hjem:-)

  SvarSlett
 3. Høres spennende ut både med tur til familie i Kbh, og at du tar et annet fargevalg enn det opprinnelige mønster... Blir gøy å se!

  Riktig god tur til deg til det landet jeg akkurat har forlatt.... og det ligger noe på min blogg til deg ;-)

  SvarSlett
 4. Gleder meg til å se din versjon av teppet - kjenner jeg deg rett vil den blir toppers :o)

  SvarSlett
 5. Det hørtes koselig ut - god tur!
  Kos deg meg stitcheriene, klem fra Grethe :0)

  SvarSlett
 6. God tur til København! Jeg tar gjerne imot tips om det finnes noen interessante quiltebutikker sentralt i hovedstaden.. Kos deg med noen gode fridager håndarbeidet ditt!

  SvarSlett
 7. Kjekt å se at det ikke bare er jeg som har startet stitchingen på eventyrteppet. Jeg tar mine med på ferie i neste uke, og håper å få de sydd ferdig i løpet av 2 uker. Mye flott på bloggen din, og god tur til Kbh. :-)

  SvarSlett

Velkommen :o)