lørdag 4. juli 2009

Miniatyre - min første....


Denne vegg quilt er jeg veldig glad i. Jeg sydde den i en periode som ikke var så lett og hvor jeg ikke kunne overskue store prosjekter. Jeg startet med de enkle blade, som vokset seg til små blomster, som ble applikert på bakstykker til små miniatyreblokker. Tilsammen ble det et ganske fint lille veggbilde, som fortjente håndquilting. Mønsteret i quiltingen er hjemmelaget - hvilket man vist godt kan se..... Jeg klarte ikke å bestemme hvilket stoff jeg skulle bruke til rammen og fikk god hjelp av en koselig syveninde. Ikke engang det stoff jeg fikk av hende klarte jeg å sette på, og valgte til sist et rutete blå stoff. Ruter er faktisk ganske kult!
Hvis en quilt skal karakteriseres som miniatyre tror jeg at de enkelte blogge maks må være 4 eller 4,5" - og selv om jeg ikke har sydd så mange små blogge så har jeg absolut sansen for dem.

Forleden dag fikk jeg besøk av en annen god quilteveninne. Vi har et sykelig prosjekt igang - mange mange små trekanter - vi har sydd hundrevis firkanter av trekantene og trodde at vi skulle igang med sammensying. MEN ak, vi oppdagede at vi hadde begått en lille regnefeil (det er det sikkert bare oss som gjør...) og dagen gikk med til å sy enda fler trekanter! Det ble en ordentlig koselig dag og nå må vi jo bare møtes snart igjen for å begynde sammensyingen - ti hi. Gleder meg til det.
Posted by Picasa

8 kommentarer:

 1. Nydelig miniatyrquilt, skjønner godt at denne er en favoritt!

  SvarSlett
 2. Quilten din er helt skjønn! Rett og slett snasen liten sak!! Er du sikker på at du fremdeles har den, etter at jeg har vært der?? Tjiiihii Tusen takk for en herlig og insprerende dag! Jeg også gleder meg masser til neste runde :o)

  SvarSlett
 3. Det er et meget flot miniquilt.

  SvarSlett
 4. Kjempe flott quilt. Du er så flinkt, nydelige arbeider du lager. Det ligger en award til deg på bloggen min. Klem Grethe

  SvarSlett
 5. ai, så nydelig! Du lager så mye fint!

  SvarSlett
 6. Den er så yndig :) Skjønner godt at du er glad i den.

  SvarSlett
 7. Den er såååå fin, denne lille quilten - og jeg vet hvor fin der er i virkeligheten også !! Se sms, torsdag-sydag-hønefoss??

  SvarSlett

Velkommen :o)