onsdag 15. juli 2009

Ferie, byggeri og litt syting


Det er en stund siden jeg hadde siste innlegg. Jeg har vært vært på ferie og ikke minst er byggeriet vårt gått igang. Det tar tid.... På hyttetur i Hemsedal var det kjempefint - men det regnet.


Det er vist den første uke i år hvor det har regnet hver eneste dag - og det blir den eneste riktige ferie vi får til i år. Heldigvis var vi mange på tur og det var masser av prat, moro og håndarbeid ;o) Min søster var med, og hun laver armbånd. De er bare sååååå lekre. Å se og velge ut perler er nesten som å spise godteri. Der gikk derfor flere timer til det enn til sying - men ihvertfald, jeg sydde ovenstående lille stictheri, mens Grete broderte og Hanne lavede armbånd.Jeg fikk også sydd enda en dresden plate til mitt to års prosjekt - det kommer det sikkert mer om senere.... Imorgen blir en sydag, jeg gleder meg og imens fortsetter byggeprosjektet !


5 kommentarer:

 1. Synd med dårlig vær. Jeg er Barcelona og det er nok litt varmere her. Fant 2 quiltebutikker her, men de er ikke så fine som vi er vant til. Ikke snakker de engelsk og lite var priset. Derfor ble det ingen innkjøp på meg.
  Ha fortsatt en god sommer

  SvarSlett
 2. Det var et nydelig lite sticheri :o) Armbåndere hennes er veldig søte ! Klart du skal få se i boka. Jeg ble litt overrasket når jeg oppdaget at hver blokk skal skjærest på 28.5 inch !!! Ses i morgen - og siden vi er så sunne, så kan jeg friste med italiensk is og gulrot kake :o))

  SvarSlett
 3. Flott stitchery du har laget. Armbåndene var søte. Hyggelig med godt selskap.
  Ha en fin dag i morgen.

  Mona

  SvarSlett
 4. Nydelig stitheri, flott område, er det hyttebygging på gang?

  SvarSlett
 5. Så koselig og høre fra deg. Nydelig stitchery. Det bygges - så spennende. Armebåndene var kjempe fine :0)

  SvarSlett

Velkommen :o)