tirsdag 4. mai 2010

BOM quilting og stjerne trøbbel ...

Jeg har lovet at jeg skal bli ferdig med en BOM innen sommeren. Jeg har valgt den eldste som også har kommet lengst. Snowman Collector som jeg håndsydde mens jeg ammet min søn, som nå er 9 år ...... Etterpå har jeg sydd sammen og tråklet - det er også noen år siden. For bare to år siden startet jeg med quilting "in the ditch" og klarte også å quilte noen av rutene. Nå er jeg så igang med resten av rutene og jeg har planene klare for quilting i kanten. Jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg quilter blokkene, men det kommer nok. Lukkekanten er også identifisert, så det er håp!!! Dere skal få oppdatering etterhvert.

Ellers er jeg kommet langt på sammensying av mine små stjerner - det blir så koselig. Jeg er i tvil om jeg skal legge en ekstra kant inn før borden - hva syns du????

Jeg er både i tvil om jeg skal ha mellom kant og i så fald om den skal være lys beige, blek rosa eller lys lilla.... HJEEEEEELPPPPPPP

11 kommentarer:

 1. Så flink du er til å gjøre ferdig :-))jeg syns den med lilla ble penest -
  lykke til videre;}
  snax

  SvarSlett
 2. Den med lilla var kjempefin. Det blir et nydelig teppe! Er det en spesiell stoff-kolleksjon du har brukt?

  SvarSlett
 3. Eg òg likte best den lyse lilla. Dette blir ein kjempeflott quilt. Det blir forresten snømann-teppet også.

  SvarSlett
 4. Beautiful quilts! I would prefer the second option for the sashing :)

  SvarSlett
 5. Hvilket fint snemandstæppe godt det er kommet frem fra gemmerne...den kant i midten synes jeg er den flotteste (lilla )

  SvarSlett
 6. Aa saa flotte tepper! Jeg synes du skal bruke det lilla, synes det gjoer seg bedre enn de andre, som liksom blir litt 'borte', om du skjoenner. Snoemann teppet er saa lekkert! Naa kan du glede deg til vinter'n! :))

  SvarSlett
 7. Rigtig sød tæppe, jeg kan også bedst lide den lilla.

  SvarSlett
 8. Eg trur eg ville teke den siste varianten, eller inga smal bord i det heile. No held eg på med 3. siste blokka, og skal snart begynne å lure eg og... Har du sydd over papir? Eg begynte med det, men gjekk over til amerikansk metode, veldig greitt. Korleis skal du kvilte det? Ventar spent på fortsetjinga, lukke til!

  SvarSlett
 9. Flott quilt. Jeg er enig i at den lilla er finest(evt. beige). Den lyse skaper for mye kontrast til den ytre borden synes jeg. Liker snømennene! Og selvfølgelig den lille firbente :)

  SvarSlett
 10. Hvor er dine små stjerner fine - jeg synes nu modsat de fleste at den lyse beige kant er bedst, jeg kan godt lide den kontrast det giver ;o)
  Snemandstæppet er også skønt.

  SvarSlett
 11. Hei! Å, så fine stjernene dine er!! Tror faktisk at jeg ville sydd uten smal innerbord, bare sydd den brede, men dersom jeg måtte velge ville jeg gått for den rosa (bilde 3). Gleder meg til å se hva du bestemmer deg for!

  Lykke til med å få ferdig snømennene - blir et flott teppe å varme seg under til vinteren ;o) ...eller skal du ha det på veggen?

  SvarSlett

Velkommen :o)