søndag 9. mai 2010

STORT UPS ....

Lørdag var jeg og en veninne (no blogg) en tur på Kathrines Quiltestue i Oslo. Jeg skulle ha bakstykke til stjerneteppet (det nydelige rutete til venstre på venstre bilde) og et gitterverk til en av BOMene mine (det andre stoff på øverste bilde). Så langt så godt. Jeg regnet med at det skulle falde av litt godis når jeg var der, og med hele den nye serie fra French General (blå stoffer som kom etter Rouenneries) ble det et par av disse. (Mellomste bilde). Det er mange fine i den serie også, og etterhvert blir det nok fler av dem i samlingen min.

MEN så kom problemet - det var såååååå fine stoffer midt i butikken. De sprang meg i øynene før vi i det hele taget var kommet inn i butikken, og de hoppet inn i hodet mitt og ville ikke komme ut.

Kathine har sydd en duk og en fantastisk quilt som henger til utstilling i butikken. Skal ikke se bort fra at jeg syr begge.

Det er reproduksjonsstoffer som jeg tidligere ikke har vært så vild med men i de siste par måneder har jeg blitt dratt mer og mer mot de. En god samling ble derfor med i kurven - som bugnet da jeg fant veien til kassen. (Jeg tror Kathrine vurderer å kjøpe inn handlevogne istedet for kurver etter vårt besøk).

Kanskje det er en trøst at min veninne er like (eller mer) vill enn meg og derfor klarte å slæbe med seg enda fler stoffer.......

Det var en herlig og tilfreds stemning i bilen på vei hjemover. Nå står det på vask og stykning :O)

2 kommentarer:

  1. Hold da en masse lækre stoffer du har fået købt, det er da vist den store pung du har med ud at handle ;o)

    SvarSlett
  2. Aa saa mange fine stoffer du har kjoept! Naa blir du ikke arbeidsledig paa en stund! Jeg har ogsaa kjoept noen 'Rural Jardin' stoffer, de er bare saa vakre! Tror jeg vet hva jeg skal bruke de til, men det er litt hemmelig enda! :)

    SvarSlett

Velkommen :o)