lørdag 22. mai 2010

Etter operasjon ....

Operasjonen for gallesten gik fint... Det viste seg at blæren var ganske betent, så det var ikke rart jeg hadde vondt. Hvis det hadde vært kjent burde jeg ha vært operert et annet sted og med annen metode, men en god kirurg fixede heldigvis operasjonen flott.....
Dagen etter hadde jeg det rimelig greit -bare vondt i skulderen! Men det skyldes at de bruker en del gas under operasjonen, og den kjennes i skulderen etterpå. Rart, ikk?
Værste kom på torsdag hvor jeg synes det var vanskelig å trekke været. Etter 6 timer på lekevakt og "akutten" og diverse rare undersøkelser fikk jeg konstatert betennelse i høyre lunge, så nå går jeg på penicillin i tillegg....
Takk for deres hyggelige kommentarer om god bedring :o) Det setter jeg virkelig pris på.
Nå, men underveis i alle disse ubehageligheter måtte jeg le godt, vi hadde nemlig kjæresten til Coco på besøk - for parring!! De to skjønne vovser fikk god hjelp av min kjære og min veninne - og det kom så mange herlige kommentarer under akten at dere ikke aner..... Nyoperert er det ikke så godt å le, men vi lo som bare det (på en behersket måte) allikevel. De to stakler hang sammen i ikke mindre en 55 minutter. Se det kaller jeg et "nummer"!!!!!
Så mens jeg ligger her og ikke klarer å sitte noe særlig i systilling har jeg endelig funnet frem til computeren. Og det er herlig å surfe rundt i blogglandia og se allt det herlige som skjer.
Gratulerer til Bedstes patchwork med den nye baby! Håper vi skal få se masse til Charlie.
Jeg fant også linken til bloggers quilt festival og brukte en time på å få en masse inspirasjon.... Jeg blir selvfølgelig straks med ! Ta en tur selv (klikk på bildet) og kikk på de mange deltakere.
Mitt blogginnlegg må bli om "de franske fornemmelser".
This blancket is called "french senses". It is from the Roueneriees collection from Moda, and it gives such a nice light and romantic, yet calm impression.
It is wrapped over a bench in my living room. It sailed in as a 1st favorite of all my quilts - beyond everything else. I just love the colours and the design.

18 kommentarer:

 1. Fint at operasjonen gikk bra og at du er på bedringens vei. Coco er en heldig gutt :)). Jeg kunne ikke hatt valper da jeg hadde cavalier pike - de er jo så skjønne at jeg ville ønsket å ha alle.

  SvarSlett
 2. Godt å hører at du er på bedringens vei. Håper du får en fin Pinsehelg. Det romantiske teppet ditt er bare nydelig. Klem fra Hanne

  SvarSlett
 3. Annelise, it is beautiful, thanks for sharing!
  Valentina from Cyprus

  SvarSlett
 4. that is a pretty quilt - I love the colors
  Karen
  http://karensquilting.com/blog/

  SvarSlett
 5. That's an amazing quilt! I love the subtle colors.

  SvarSlett
 6. I have to say the same, that so beautiful colous. You have found colours which make quilt peaceful.
  I simply love it.
  Maarit from finland

  SvarSlett
 7. Godt aa hoere at du er paa bedringens vei, bare ta tiden til hjelp.
  Vakkert teppe og flotte farger!

  SvarSlett
 8. Beautiful Quilt, loved the colors

  SvarSlett
 9. Lovely quilt. Fun design, cheerful fabrics, great use of color. You did an excellent job.


  SewCalGal
  www.sewcalgal.blogspot.com

  SvarSlett
 10. Thanks for sharing -- it's lovely. Perfect fabric/color choices.

  SvarSlett
 11. Franske fornmmelser er en nydelig quilt. Leit å høre at du har måttet på operasjonsbordet. Ønsker deg god bedring.

  SvarSlett
 12. it's lovely. the colors are great and so nicely put together. beautiful fabrics. thanks for sharing. come visit my site: http://fligamapoof.blogspot.com/ have a great day

  SvarSlett

Velkommen :o)