lørdag 5. juni 2010

En gang til ...

Hadde så lyst til å vise denne en gang til. Nå er den nemlig hengt opp i trimrommet og det står spotlys direkte på den. Mens man svetter på diverse torturinstrumenter kan man derfor nyte synet av den blå herlighet. Teppet er sydd etter et mønster i et australsk quilteblad og jeg har kaldt det "det blå prosjekt". Navnet kom fordi vi er tre jenter som har sydd det simultant - håper jeg kan få bilder av de to andre tepper engang, det er så gøy å se hvor forskjellige de blir med forskjellig fargevalg (selv om alle er blå)..... Jeg har sydd mindre modifikasjoner i forhold til mønsteret blandt annet for å sentrere blokkene - kunne ikke ha skjeve blokke midt i dette prosjekt!

13 kommentarer:

 1. Nydelig teppe, du er så flink med farger og kombinasjoner. Like morro hver gang du legger ut noe nytt.
  Ha en flott helg!

  SvarSlett
 2. DET ER et meget flot tæppe, DET mA også be dejligt på Kigge in herre du trimmer kroppen, du KAN Maske endda finde inspiration Til Nye Tæpper herre du motionerer.

  SvarSlett
 3. Dette flotte teppet fortjener virkelig sin plass på en vegg - og nå kan vi anta at trimrommet er flittig i bruk så det kan beundres ofte :o)

  Nyt helgen og sola!

  SvarSlett
 4. Dette teppet ble kjempefint. Må da bli kjempeinspirert til å trene hardt, når du kan sitte og studere det ferdige produktet.
  Ha en fin helg.

  SvarSlett
 5. Kjempefint teppe - og "sprekt gjort" å henge det opp i trimrommet;-}
  snax!

  SvarSlett
 6. Et vakkert teppe som virkelig fortjener komme paa veggen! Flotte farger du har valgt! Blir du ikke inspirert til aa trene hardere, og ikke minst planlegge flere vakre tepper naar du ser paa dette?! :)

  SvarSlett
 7. Riktigt vacker!
  - Anna, sy.lugnagatan.net

  SvarSlett
 8. Har endelig litt tid til å ta en liten bloggerunde, så derfor vil jeg takke for hyggelig kommanetar i bloggen min ;-)
  Supert at du vil være med på min give away og ikke minst følge meg videre! Det setter jeg STOR pris på!!!

  Klem Karianne

  SvarSlett
 9. Ååå, for et nydelig teppe! Ikke verst å ha noe slikt å se på når du sliter og svetter :o)

  SvarSlett
 10. What an absolutely warm and beautiful quilt.

  SvarSlett
 11. Hej! Jag beundrar dina fina lapptäcken. Du är så duktig att sy.
  Roligt att du vill vara med i min utlottning.
  Kram Birgitta

  SvarSlett
 12. Kjempe fint teppe, du er så flinkt med farger :0)

  SvarSlett
 13. Utrolig herlig teppe. Jeg sydde ett annet fra samme dedsigner for maaange år siden, og har hatt lyst til å sy dette lenge. Kanskje det blir i 2014? Jeg for 2013 er visst fullbooka allerede

  SvarSlett

Velkommen :o)