søndag 13. juni 2010

Sytørke ...

Hos meg er det litt sytørke... Etter å ha kommet tilbake til jobb er jeg blitt sugd inn i hundrevis av forskjellige saker og energien flyter ut av årene..... Når jeg kommer hjem er det hund - mat, rengjøring og havearbeid samt "se litt inn i veggen" (eller på tv som andre kalder det).... Selv om jeg går forbi syrommet og det stadig er stoff og mønstre i mine tanker, så blir det ikke til noe!
Jeg har håndsydd litt på lukkekanten til snømann teppet mens jeg har stirret på "veggen" men det teller ikke helt som søm, eller hva'?

Igår var det pusterom - 25 sygale damer på tur til Tønsberg og de "stakkels" medarbeidere i quiltebutikkene hadde tatt ekstrabemanning inn i dagens anledning. Allikevel ble det megakø foran kassen.
Jeg fikk mye fint med hjem - så nå er det enda mer som ikke blir sydd (uhuuuuuuuuuuuuu)
Må bare fortelle litt om bussjåfføren: Han mente at sådanne damer skulle ha litt for pengene og vi kunne selv velge hvilken vei vi ville kjøre - langs fjorden, ad hyggelige småveier eller den kjedelige motorvei. Hva tror dere vi valgte: MOTORVEIEN selvfølgelig, det gjelder om å kjøre direkte til quilteland!!!!

Jeg håper mit neste innlegg blir med nyprodusert quiltearbeid tatt i sommersolen !
Ha en fin søndag :O)

PS BILDET er tatt i min "gamle stue". Den nydelige pute har jeg fått av en syveninne som en overraskelse i posten for noen år siden. Det må være den beste overraskelese jeg har fått i postkassen nogensinde. 

3 kommentarer:

  1. De fleste får vel sytørke innimellom..... du er ikke alene om det, men jeg har den erfaringen at det går over igjen..... bare ta tiden til hjelp. Kansje det siste stoffkjøper og turen til Tønsberg kan hjelpe på. Ønsker deg en fin dag.

    SvarSlett
  2. Velkommen i klubben! Her er det også sytørke, men det er sikkert berre sunt å ta ei pause av og til. Og som Mona seier; Det går nok over...

    SvarSlett
  3. Hyggelig at du vil være med på trekningen min, håper du kan være heldig å vinne gryteklutene :) Den quilten på det forrige innlegget var helt nydelig. Med nye stoffer i hus blir det kanskje snart ny inspirasjon. Jeg har også sydd lite i det siste, men da jeg knapt kunne finne symaskinen og skjæreplata tenkte jeg at det kanskje kunne hjelpe med litt opprydning :) Og nå har jeg ihvertfall fått sydd nye gardiner til kjøkkenet.

    SvarSlett

Velkommen :o)