søndag 20. juni 2010

Fra kaos til orden !!!


På vei hjem fra sommerferien siste år besøkte familien en syveninne med hytte på fjellet. Hun var helfrelst på bokse som holder orden i moulinegarnet. Jeg stubte inn på hjemmesiden hun anbefalte og kjøpte boks, sneller og en plastikvikle dings. Jeg viklet opp noen stykker og la det hele til side... Dermed en ekstra boks i hyllen og fortsatt kaos i resten av garnet!!
Nå har jeg vært på quiltetur med Lierquilten og flere kjøpte utstyr - jeg ble inspirert og igår ble de siste tråder satt på sneller og vupti er kaos blitt til orden. Tenk så koselig man kan ha det med orden og nå er det enkelt å finne rett tråd.......
Takk for inspirasjonen, Grethe :O)

By the way - igår fikk jeg et par timer på syrommet (dog avbrudt av stadige ture til tv'en hvor mannen i huset ble ved med å hhv gråte og juble til fotballkampen mellom Danmark og Cameroun).
Jeg fikk endelig skjært bitene til en pute som har ventet på å bli sydd i et par år !!! og jeg fant stoff frem til ikke mindre enn tre løpere.... Nå er det kjempefint vær og jeg har derfor unnagjort gåturen tidlig på morgenen og har ikke dårlig samvittighet over å være inne noen timer selv om solen skinner. Med andre ord, Syrom: nå kommer jeg !!!

4 kommentarer:

 1. Ja, er det ikke moro å få slik fin orden. Det tar litt tid, men det blir så "enkelt" å finne tråder når du skal brodere. Klem :0)

  SvarSlett
 2. Jeg trenger slike bokser - er takknemlig for adresse? Helt flott å kunne slippe å løse opp knuter før en skal sy:)

  SvarSlett
 3. Dette var eit inspirerande innlegg! Få orden i sysakene, få unna gåturen tidleg på dag, dette skal eg jammen prøve på no når ferien er begynt! Veldig tilfredsstillande å ordne opp, då kjem sy-lysta fort også. Ha ein fin dag!

  SvarSlett
 4. Å dette ble jo helt topp så med så mye orden!!!
  Jeg burde nok ha gjordt noe sånt selv for da hadde jeg kanskje funnet riktig farge når jeg trengte det ;-))

  SvarSlett

Velkommen :o)