mandag 4. oktober 2010

Schnibbles duk

Endelig ble det syhelg på meg.... Den var lenge etterlengtet, men så tok jeg tilgjenggeld en full helg!
Lørdag ble de fine reprostoffer pakket i en kurv sammen med mønster, strykejern, symaskin og litt andre greier. Jeg reiste til en veninde, som opvartet med deilig mat og kake. En hel dag stod foran med schnibbles sying på oss begge to.
Du verden, dette er noe jeg liker. Mange små biter og masse søm og resultatet ser du etterhvert som de mange små blogge blir til.
Jeg rakk midten og de første stjernene og søndag stod jeg opp 8 og fortsatte. Sidst på ettermiddag var det bare å si TA-DA: toppen var ferdig.

Min veninde er minst like gal som jeg (tror jeg) og hendes topp ble også ferdig. Hvor min duk er ganske støvete i fargene er hendes mere ren. Utrolig stof forskjell på to duke som er sydd etter samme mønster og i blå, beige og brunt......

Her var det mye jobb, men du verden sååååå morsomt. Nå skal duken quiltes (har enda ikke helt bestemt meg for hånd eller maskin..... Denne kommer til å passe perfekt på hytta :O)

Jeg har bestilt flere Schnibbles mønstre og når de kommer i hus er jeg sikker på at det blir fler prosjekter !

7 kommentarer:

 1. WoW, disse var flotte! Er svak for disse fargene dere har brukt;o)

  SvarSlett
 2. Ååååh, disse ble kjempeflotte! Blått/brunt/beige er en så lekker fargekombinasjon. Så gøy dere må ha hatt det - en hel helg med Schnibble-sying!

  SvarSlett
 3. De er bare så flotte begge 2, dejligt med sådan en dag en gang imellem.

  SvarSlett
 4. Nydelig duk du har sydd. Likte veldig godt fargane du har valt.

  SvarSlett
 5. Nydelige duker. Selv om flere syr samme duk så blir de alikevel forskjellig på grunn av stoffvalg. Nydelige var de ihvertfall. Ha en super uke.

  SvarSlett
 6. De er fantastisk flotte begge duge. Jeg købte mønsteret i Oslo hos Katrines Quiltestue for ikke så længe siden da vi var i Norge, så må jeg se hvornår den bliver færdig.

  SvarSlett

Velkommen :o)