torsdag 29. april 2010

BOM på gang....


For lenge siden var 2010 et helt langt år. Da lovede jeg at 2010 skulle bli et BOM år. Jeg tok da mot en utfordring fra en veninne om å klare å bli ferdig med minst 1 BOM før sommeren. Og hva er så status??????
Jo, jeg har ikke rørt ved snømennnene, som jeg skulle bli ferdig med, så jeg må vist igang i helgen. MEN jeg fik startet på en annen av mine mange BOMer og det er faktisk veldig morsomt. Jeg har sydd de første 5 av 12 blokker, og de har blitt så fine syns jeg. Jeg har klippet bakgrunnstoffet til resten og snart er de sikkert ferdig. (MEN det er jo selvfølgelig langt fra 12 blokke til ferdig quilt - he, he).
Ble faktisk fristet til å melde meg på en ny BOM - men beklageligvis og heldigvis var den fulltegnet, så da sitter jeg fortsatt igjen med min 7 BOMer.

5 kommentarer:

 1. Kjempeflotte stoff i blokkene, den blir nok fin! Det høres overkommelig ut å melde seg på BOM'er siden mønstrene blir spredt litt, men blir det for mange av dem kan det jo likevel være vanskelig å henge med på alle :o) Men du er jo flink og syr dem i etterkant slik at de ikke bare blir liggende og da er det jo ikke farlig!!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. De ser Rigtig Flotte UD bød mønstre OG Stoffer. Er du MED i Hele 7 Bom? ... Sa KAN du stikke MIG o)

  SvarSlett
 3. Nice!! I like these colors.
  Karen
  http://karensquilting.com/blog/

  SvarSlett
 4. Det var jo godt du ikke rakk å komme med på den nye BOMen, så får du tid til å gjøre ferdig det du har satt som mål. Jeg har en utfordring på min blogg; skriv og illustrer litt om hva som inspirerer deg til dine syprosjekt.

  SvarSlett
 5. Koselig at du blir med på UFO-syingen. Jeg har også ett slikt snømannteppe i skapet, mangler å sy på kanten oppe og nede. Hadde planlagt det som konfirmasjonsteppe til neste helg, men sydde noe annet i steden for. Ser ut som det kunne passe å sy snømenn i dag, det laver ned med snø rett utenfor vinduet her nå.

  SvarSlett

Velkommen :o)